Go Home...
WebAdmin Min FTP WebMail Priser Om oss KONTAKT OSS
xx

Personifisert e-post konto

Mange foretrekker en e-post konto som matcher navnet. Har du et sjeldent eller uvanlig etternavn kan du ha flaks og få kjøpt deg et domene lik etternavnet dit. Heter du Hanse, Larsem eller Andersen - har du stort sett aldri en sjanse til å få ta i et slikt domene....
Er du en JAKOBSEN med C eller K, eller en OLSEN, en JOHANSEN, eller en ANDERSEN, en LARSEN,, BERG eller HANSEN , JOHNSEN, KARLSEN eller KRISTIANSEN - ja da skal du spisse ørene og lytte godt. Eller kanskje heller blunke godt to-tre ganger og lese alt som videre står nedenfor her. Vi kan by hundretusener av nordmenn et produkt de kanskje ikke engang viste at de trengte - men som kan gjøre det digitale fremtiden vi alle skal inn i litt mer presis og personlig.
 


Hva er egentlig en "personifisert e-postkonto" Jo, når du heter f.eks. "Jan Robert Karsel" så kan du f.eks. hos Telenor Online risikere å e-post kontoen:
"ja-rob67-ka@online.no"

Når grensne for de gamle .no/.com,/.org,/.net os.f. ble sprengt for en tid tilbake, så handlet vi en rekke norske etternavn som er lagt til noen andre extensions enn vi er vant til å se. De fungerer selvsagt like godt i internettet. Detter er domener som vi styrer og lar fler brukere dele domenet, men med ulike brukernavn som ikke konflikter med hverandre.

Til den stakkars mannen overfor med mailadressen " ja-ro67-ka@onlins.no', kan vi f.eks. i stedet tilby:

"jan-robert@karlsen.club' - eller
"jan-robert@karlsen.city' - eller
"jan-robert@karlsen.team'.

Fornsvanene kan komponeres "jan-robert@..." eller "jan.robert@..." etter brukerens eget ønske.

Man kan altså få en e-postadresse som matcher navnet sitt om du er raskt og sikrer deg "din" kombinasjon av fornavn-etternavn.

Hos de store er alle for- og etternavn brukt opp
Mange lever med e-postadresser som f.eks. kan ligne dette: "er-brt56@online.no' eller tri-n76atr@chickenfarm.no og det gir ikke akkurat noen god identitet for brukeren.
En e-post adresse settes sammen av 'kontonavn' + @ + 'domenenavn' + 'extension' - altså samlet "kontonavn@domene.ext". Det vi gjør er å tilby noen domener som kan deles mellom mange mennesker, altså etternavnet ditt. Noen av disse har noen variasjoner av valgfrie extensions. Og kontonavnet (foran krøllalfategnet), som kan være fornavnet ditt, ja der er det først til mølla...

robert@jakobsen.family
tiril@andersen.city
aksel@larsen.team
emilie@johansen.camp
sara@jensen.city
georg@nagel.olsen.team
celine@pedersen.club
lucas@hansen.camp
tea@eriksen.club