Go Home...
WebAdmin Min FTP WebMail Priser Om oss KONTAKT OSS
xx

Hva er MediaSYS..?

Disse nettsidene er laget med MediaSYS® - et publiseringssystem for media som du garantert vil forstå. Er du lei av alle fancy avanserte systemer som krever at du leser deg grundig opp på alt underlag som er nødvendig for å komme deg på nett, så har vi løsningen for deg.
 

Svært enkelt og intuitivt. Du er i gang i løpet av et kvarter eller to...
Enkel oppbygging av hver artikkel, med mellomtitler og avsnitt, samt rikelig med bildemuligheter til hver artikkel. Dette får du på norsk, lettforståelig med et automatisk publiseringssystem, der du kan legge inn publiseringsdato og tid fremover, slik at nettsidene dine publiserer stoff og artikler mens du slapper av på en velfortjent ferie på Mallorca. Enkelt og greit...
 
Fotobank - eller mediebank...
Bilder er ofte noe som krever litt organisering. Hos oss laster du opp bilder enten i den inkluderte modulen "Fotobank" - eller så kjøper du en rimelig utvidelsesmodul som heter "Mediebank" som gir deg en del ekstra muligheter utover standardmodulen. Begge er uansett svært anvennelige når du skal utstyre artiklene dine med bilder.

Hver artikkel kan deles inn i inntil 9 avsnitt - og hvert av avsnittene kan utstyres ned eget bilde i tillegg til hovedbilde på artikkelen. Bildene kan venstrestilles, høyrestilles, eller kodes slik at de gis full bredde som er til rådighet.

Når du skal hente frem bilder ra ditt bildebibliotek, kan du liste "dagens" bilder (de som er lastet opp samme dag), eller list alle, eller så kan du søke på filnavnet.

 
Bildegalleri i bunnen av artikkelen
Som du ser nederst i denne artikkelen, kan du også lage et eget bildegalleri nederst i artikkelen. Da vises klikkbare miniatyrer som spretter opp i full størrelse i eget vindu. En utmerket måte å gi lesere mer ytførlig informasjon på...
 
 Extra FotoGalleri for artikkel 6970 - totalt 7 bilder...

# 1

# 2

# 3

# 4

# 5

# 6

# 7
LOGG INN for kunder
Pixel p
Pixel p
Pixel p
Pixel p
p
Driftsmeldinger
05.09.2019 - 05:38
Strømbrudd 4.-5.9
Hafslund Nett påførte oss igjen et langvarig strømbrudd i hele Vinterbro-området og deler av Ås kommune mellom kl. 20.34 onsdag 4.9 og kl. 05:12 i dag torsdag 5.9. Alle våre tjenester var nede i dette tidsrommet. Vi beklager.

p
18.05.2019 - 09:31
Avbrudd 18. mai
Hafslund Nett påførte et strømbrudd i hele Vinterbro-området mellom kl. 08.23 og 09:10 i dag lørdag 18. mai. Alle våre tjenester var offline i det tidsrommet. Vi beklager.

p
05.03.2019 - 14:00
Avbrudd 5. mars
Vi varsler med dette våre kunder om at internett hovedtilførsel til våre servere vil bli skiftet til fiber tirsdag 5. mars. Vi forventer at det vil bli perioder med brudd i tjenestene mellom klokken 14 og 18. Det er dessverre ingen måte å unngå dette. Vi beklager ulempene dette medfører. NB: korrigert dato.

p
Se alle driftsmeldinger...
p
Til minne om Steve...
p