Go Home...
WebAdmin Min FTP WebMail Priser Om oss KONTAKT OSS
xx

Om oss

Zensit Media ANS bygger på erfaringene fra flere bedrifter og foretak. Vår erfaring startet som en IT-avdeling som støttet fagtidskriftet Grafisk Inside / IN-PUBLISH, som i 25 år var det primære fagtidsskriftet for grafisk bransje i Norge.
 

e-postdistribuert nyhetsbrev i november 1995 - det var erfaringer som var med å gjøre oss til en liten, men svært avansert internettleverandør.
På 90-tallet hadde vi som en kreativ, grafisk bedrift et nær samarbeid med Apple Norge, og Apple-sjefen i Norge, Arne Odden, forærte oss våre første internett-server på våren i 1996 - en Apple WorkGroup server 9650. Dette var en "state-of-the-art" maskin som vi var svært stolte av.

Etter hver ble det flere servere, alltid Apple, kjøpt for egne penger. Vi lærte internet fra bunnen av, faktisk før de fleste andre hadde fiklet i gang sin egen e-postkonto. Moderselskapet og fagtidskriftet Grafisk Inside (fra 01.01.2000 IN-PUBLISH), hadde stor glede av våre tidlige kunnskaper om internett og publisering.

 
Digitalt nyhetsbrev i 1995
Allerede i november 1995 publiserte vi et digitalt nyhetsbrev, utsendt via e-post, til "alle" vi kunne finne innen vår egen og tilstøtende bransjer. Initiativet ble så godt mottatt at vi raskt opparbeidet betalende abonnenter på en tjeneste som de fleste i dag forventer er "gratis"…

Nær ti år etter internettstarten på 90-tallet, ble vår IT-avdeling fra Inside Publish AS i 2004 utskilt som eget selskap og ble til "Zensit Media ANS". Vi beholdt kunder innen grafisk bransje og en rekke håndverksbransjer - og i drøyt ti år etter 2004 har våre webservere hatt 964 millioner hits (status pr. 14.01.2015). Vi har lært en hel masse - vi drifter i dag fortsatt en rekke nettsteder innen de samme områder som for ti år siden; vi har grafisk, vi har håndverksbedrifter, vi har Mammut-bokhandlere, Tidplusstid.no tidssystemer for lærlinger, vi har flere kunder med egne Filemaker-databaser på nett m.m.

Vi er fortsatt allsidige, rike på erfaringer, aldri nede (ikke mer enn minutter) og vi er fortsatt klare til å betjene kunder uansett størrelse og behov. Vi er kort og godt både smidige og elastiske og samarbeider svært godt med små og mellomstore bedrifter (SMB-markedet)...

 
Hysj - ikke si det til noen...
Vi har bred erfaring, vi er små og fleksible...
Hysj - ikke si det til noen, men som du forstår skapes det erfaring av å være tidlig inne i en ny teknologi. Og internett var virkelig en "ny teknologi" midt på 90-tallet. Vi har gjort alle feil som tenkes kan, vi har lært - og vi har i dag en oppetid på våre servere i dag på 99,98 prosent, enten vi snakker om web-, mail-, ftp- eller Filemaker-servere.

Dette kan nok sikkert også de store internattleverandørene skryte av, men vi er er i tillegg små og fleksible. Vi leser mail og tar telefonen "hele døgnet" - du får tilnærmet umiddelbar respons og oppfølging, uansett hvor stor eller liten du er - det kan du neppe forvente om du blir kunde av en stor ISP (internett service provider).

Gründer, eier og drivkraft bak både Inside Publish AS og Zensit Media ANS er Henning Jakobsen. Han er høgskoleutdannet journalist med erfaring fra både lokal-, regional- og rikspresse og var ansvarlig redaktør for fagtidsskriftet Grafisk Inside og senere IN-PUBLISH i over 25 år. Han bygget opp internettjenestene på 90-tallet, har utviklet serverteknologien som ligger til grunn for våre tjenester og er fortsatt driftsansvarlig i Zensit Media ANS.