Go Home...
WebAdmin Min FTP WebMail Priser Om oss KONTAKT OSS
xx

Betingelser & øvrige vilkår...

Vi har forhandlet domener fra NORID i Norge og fra utenlandske tilbydere siden 1996. De første 13 årene som egen registrar, i dag i samarbeid med Norges største reseller av domener Domeneshop. Vi kan domener, DNS og routing. Vi er spesialister på databaser på nett.


 

Det betyr at vi gjerne utfører domenetjenester uten å kreve at du som kunde skal plassere alle dine innkjøp av internettjenester hos oss. Selv om du ber oss håndtere dine domener, du er fri til å be oss å route din mail- eller web-trafikk til andre leverandører som passer dine behov, har en bedre mix av tjenester eller er prismessig fordelaktig etc.

Følgende vilkår er dog lagt til grunn for våre tjenester. Bestillinger og igangsettelser av ethvert kundeforhold med Zensit Media ANS betyr at du har akseptert følgende punkter:

 

 1. Enhver bestilling foretatt på våre nettsider, gjort via e-post, brev eller telefonisk kontakt oppretter et kundeforhold mellom deg og Zensit Media ANS (org.nr. 987 090 936).

 2. Alle våre tjenester er moms-pliktige, med mindre du har adresse utenfor Norges grenser.

 3. Alle våre tjenester faktureres med betalingsbetingelser pr. 15 dager.


 4. De fleste produkter faktureres pr. kvartal (3 måneder) forskuddsvis, og følger kalenderåret: Jan-Mar, Apr-Jun, Jul-Sep og Okt-Des. Unntaket er små-pakker som f.eks. 1-bruker e-mail, domenefornyelser o.a. som faktureres som årlig forskudd.


 5. Ved ny-bestilling faktureres inneværende kvartal, samt påfølgende kvartal ved etablering.

 6. Fornyelser av løpende tjenester (mail, web, ftp o.a.) blir fakturert mellom 15 og 30 dager før kommende periode. (Eks: Kvartalet "oktober-desember" faktureres mellom 1. og 15. september)


 7. Domenefornyelser følger en annen rytme. Her varsles domeneinnehaver om fornyelse hele 90+ dager før utløp (expire) av domener. Dette fordi vi er avhengig av svar tilbake til oss i rett tid slik at vi kan håndtere korrekt fornyelse både i inn- og utland. Når positivt svar om fornyelse foreligger fra domeneinnehaver, fornyes domenet hos nasjonal domenemyndighet og kunden faktureres. Ved negativt svar (domenet skal ikke fornyes) utløper domenet på varslet tidspunkt. I noen land kreves det fysisk utmelding av oss som Registrar - og det vil da bli fakturert et gebyr for oppsigelse av domenet.


 8. Bestilte, løpende tjenester som ikke skriftlig er sagt opp og der oppsigelsen er bekreftet mottatt senest 8 dager før fakturatidspunkt (se punkt 6) vil automatisk bli fornyet for kommende kvartel (3 mndr. eller for ett år). Fornyelser som er foretatt på basis av mottatt positivt tilsvar fra kunden, og som er fakturert (se pkt. 7), er ikke reversible. Bekreftede domenefornyelser iverksettes av oss umiddelbart etter tilsvar fra kunde.


 9. Oppsigelser foretatt senere enn bekrevet i punkt 6, 7 og 8 - eller stans av tjenester eller flytting fra Zensit Media ANS's servere - gir ingen refusjon eller bortfall av krav for allerede fornyet og fakturerte tjenester. Dersom domenet/tjenesten flyttes fra våre servere - rydder vi opp og stenger adgang som tidligere er gitt (ved brukernavn og passord) til ftp-områder eller mail-servere.


 10. Forsinket fakturaoppgjør belastes med p.t. 12% mora-renter.


 11. Et parkert domene, der du som kunde ikke har igangsatt hverken websider eller e-mail, skal likevel besvares i DNS. Weboppslag på dette domenet vil bli ledet frem til en dummy webside hos zensit.no som svarer med domenets navn. Ut over dette ingen info om kunden - kun info om våre domenetjenester.


 12. Utnyttelse av båndbredde og systemressurser: Alle webhotell og dedikerte online servere leid fra Zensit Media inkluderer normalt ubegrenset trafikk og fri bruk av scripts (CGI, PHP, osv.) for avtaler der dette har blitt aktivert. Zensit Media forbeholder seg retten til midlertidig eller permanent å begrense den tilgjengelige båndbredden i tilfeller der et webhotell eller bruker båndbredde i et omfang som truer sikkerheten og stabiliteten i Zensit Medias systemer, eller der det genereres ekstraordinær nettverkstrafikk (Over 10 GB pr. måned). Zensit Media forbeholder seg også retten til, raskt og uten forvarsel, å deaktivere eller slette script som bruker systemressurser (CPU, minne, etc.) i et omfang som truer stabiliteten i Zensit Medias servere, eller hvis scriptene inneholder sikkerhetshull slik at ikke-autoriserte brukere gis tilgang til ressurser på Zensit Medias nettverk.


Bestilling - og fornyelser - av produkter som tilbys fra dette nettstedet forutsetter at kunden aksepterer disse vilkår.


Vi skreddersyr gjerne løsninger for din bedrift eller organisasjon på nettet, i motsetning til hva som vanligvis er tilfelle hos de store internettleverandørene i markedet.


Noe du lurer på..?


Ta kontakt:
post@zensit.no


Zensit Media ANS
Finstadsvingen 51, 1406 Ski

Tel. 22 20 80 90
Fax. 90 27 80 90