Go Home...
WebAdmin Min FTP WebMail Priser Om oss KONTAKT OSS
xx

Vår Privacy Policy - viktig å føle trygghet

Før du gir fra deg dine viktigste data, er det av avgjørende betydning å finne ut hvem du leverer de til. Ingen ønsker å føle utrygghet rundt de data bedriften har bygget opp og bygger sin eksistens på.

Du skal derfor vite:

 

Vi har forvaltet data på nett for kunder siden 1996 - altså i snart 20 år..! Vi ble på 90-tallet store på drift av nettsider, e-post og IT-systemer for en rekke bedrifter innen grafisk bransje samt en rekke håndverksbedrifter og bransjer. Vi har alltid hatt all drift av servere i eget hus og er selv operatører. Allerede i 1996 forærte Apple Norge oss vår første server.

Vi selger trygghet - vår jobb er å sørge for at dine data, dine nettsider og databaser er sikret med best mulig teknologi. Vi kjører kryptert backup, har omfattende brannmurer og har med hensyn til dine data har vi aldri solgt eller levert ut en eneste e-postadresse til noen siden starten i 1996...

Vår mailservere har en oppetid på 99,98 % - det betyr at i løpet av en måned, 30 dager - har ci vært max offline i 8,5 minutter. Våre servere har aldri vært svartelistet (som spam relay-maskine) og vi jobber aktivt for å motarbeide spam og junkmail. Vi kan gi deg referanser på dette…

Våre servere kjører backup hver fjerde time til annet sted på samme disk.. To ganger i døgnet går denne backup til disker på andre maskiner i samme hus. Tre ganger pr. uke tas kopier av siste backup via online kabling til NAS-servere/-disker som fysisk står i annet hus - og som derved sikrer dine data i tilfelle brann.