Vår reserve meldingstavle. Er våre egne servere offline og du ikke får kontakt, så vit at vi poster driftsmeldinger her. Pluss jevnlig noen andre nyheter. Her er Facebook-adressen.Noen gange må vi bare twitre, eller kommentere nyheter i hverdagen - og du kan følge oss her...

Alle våre servere er Apple Unix. Vi KAN Apple. Apple er trygt, det er stødig, det er virusfritt og Unix er som "Dovrefjell". Men på internett kan ting gå ned, kanskje når du ikke en server, kanskje forsvinner epost. Men ikke fortvil - vi hjelper deg.

 

I all vår feilsøking er din IP-adresse viktig. Den kan være statisk eller dynamisk. Du har i øyeblikket adressen 3.229.118.253. Notèr denne. Skal du melde om savnet epost, så trenger vi et godt grunnlag. Les mer om feilsøking her.


Vi kan ikke huske sist en kunde sa til oss: "Det haster ikke"... Det er alltid omvendt, det haster alltid. Vi er små, vi er smidige og vi jobber dag, kveld, natt og helg om du ber oss om det. Vi kan få ditt domene operativt på to-tre timer. Det umulige gjør vi mens du venter. Mirakler tar litt lengre tid.

 

Men, kvalitet tar noen ganger tid, så med litt slakke tøyler kan det hende at vi kan utføre nettopp "mirakler" for deg.


Er du fornøyd så si det til andre. Da får vi flere utfordringer og utvikler oss videre. Ny kunde betyr nye utfordringer, for de fleste har sine egne behov.
 
Ny kunde på din anbefaling, gir deg èn måned uten belastning for dine tjenester. Blir kunden hos oss mer enn ett år, får du enda en måned gratis. Les mer.

Go Home...
WebAdmin Min FTP WebMail Priser Om oss KONTAKT OSS
xx
Oi - vi beklager...

UPS - ikke ferdig enda..!
Ikke alt kommer på plass med en gang når man bygger om sine nettsider. Dette var en av de sidene som ikke enda har korrekt innhold. Forsøk igjen om litt - eller purr oss om vi skulle ha glemt et hjørne av våre nettsider...
		
		
		
LOGG INN for kunder
Pixel p
Pixel p
Pixel p
Pixel p
p
Driftsmeldinger
05.09.2019 - 05:38
Strømbrudd 4.-5.9
Hafslund Nett påførte oss igjen et langvarig strømbrudd i hele Vinterbro-området og deler av Ås kommune mellom kl. 20.34 onsdag 4.9 og kl. 05:12 i dag torsdag 5.9. Alle våre tjenester var nede i dette tidsrommet. Vi beklager.

p
18.05.2019 - 09:31
Avbrudd 18. mai
Hafslund Nett påførte et strømbrudd i hele Vinterbro-området mellom kl. 08.23 og 09:10 i dag lørdag 18. mai. Alle våre tjenester var offline i det tidsrommet. Vi beklager.

p
05.03.2019 - 14:00
Avbrudd 5. mars
Vi varsler med dette våre kunder om at internett hovedtilførsel til våre servere vil bli skiftet til fiber tirsdag 5. mars. Vi forventer at det vil bli perioder med brudd i tjenestene mellom klokken 14 og 18. Det er dessverre ingen måte å unngå dette. Vi beklager ulempene dette medfører. NB: korrigert dato.

p
Se alle driftsmeldinger...
p
Til minne om Steve...
p